lauantai 18. lokakuuta 2014

Helsingin keskuspuisto

Kaunis aurinkoinen syyspäivä houkutteli meidät tutustumaan pääkaunkiseudun puistotarjotaan. Kohteenamme oli keskuspuisto ja tarkemmin Paloheinän alue. Paloheinässä näytti olevan menneillään melkoiset tunneli- ja tietyöt. Parkkipaikoista oli huutava pula. Kokeneemmat kävijät näyttivät muuttaneet ajoneuvonsa luokituksen linja-autoksi ja pysäköivät aluelle, jonne ajaminen oli liikennemerkein vain linja-autoille sallittu. Me löysimme kulkimellemme paikan golfgentän pysäköintialueen vierestä.

Päivä oli liikunnallisesti antoisa. Noin kahdeksan kilometriä käveltiin teitä ja polkuja väistellen hurjasti kiitäviä polkupyöräilijöitä ja rullasuksijoita. Päivän aikana poimittiin yhdeksän kätköä, joista muutama oli "vanhoja" -tapauksia ja muutama tätä kekkuspuiston numerosarjaa.


"Vanhat" olivat totulla tavalla mukiinmenviä. Uusi numerosarja on synnyttänyt  melkoisesti keskustelua sekä arvostelua. Tilastonikkareille numerosarja lienee erinomainen. Meille kätköistä nautiskelijoille tämä sarja ei ollut niin mieluinen. Sen kyllä ymmärrämme, että saturaatiosäännöt estävät usein purkkien sijoittamisen hyville paikoille, mutta kuitenkin.

Rauhallisesti vietetyn päivän puolikkaan saalis oli #1618-1622.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti